Εσείς είστε το μήνυμα!

Δημιουργήστε μια ελκυστική προσωπικότητα!

Αναρωτιέστε πώς; Πολύ απλά, ακολουθώντας τις κατάλληλες οδηγίες που ένας ειδικός, σε θέματα εμφάνισης, μπορεί να σας διδάξει βήμα-βήμα για να φτάσετε σε ένα ιδιαίτερα επιτυχημένο αποτέλεσμα!

ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ

…που θα μείνει αξέχαστη! Στις συναναστροφές κάθε ατόμου, πολύ περισσότερο στον επαγγελματικό χώρο, δεν αρκεί μόνο να είναι κανείς καλός στον τομέα του. Είναι απαραίτητο να το δείχνει, να το πιστεύει, να το στηρίζει, με έναν ιδιαίτερα ελκυστικό τρόπο!

Σύμφωνα με τον διάσημο ψυχολόγο Albert Mehrabian, το 55% της εντύπωσης που δημιουργούμε στους άλλους συνίσταται στο τι εκείνοι ΒΛΕΠΟΥΝ. Αυτό περιλαμβάνει το ντύσιμό του, το περπάτημά του, τη γλώσσα του σώματός του, τις εκφράσεις του προσώπου του, το χαμόγελό του, το βλέμμα του και τον βαθμό αυτοπεποίθησής του.

Το 38% της εντύπωσης που δημιουργεί ένα άτομο στους άλλους, έχει να κάνει με το τι εκείνοι ΑΚΟΥΝ. Και αναφερόμαστε στον τόνο και το ύφος της φωνής του, τον χρωματισμό της, τη σταθερότητα της ομιλίας του, την καθαρότητα στην άρθρωση και την προφορά του.

Αν αθροίσουμε το ποσοστό των μηνυμάτων αυτών, φτάνουμε στο 93% της συνολικής εντύπωσης που δημιουργούμε στους άλλους! Το 7% που υπολείπεται, περιλαμβάνει το ΤΙ ακούν οι άλλοι, δηλαδή το λεξιλόγιο που χρησιμοποιεί το άτομο, αλλά και την ξεχωριστή του προσωπικότητα.

Με δεδομένα όλα τα παραπάνω, αυτό που έρχεται να κάνει ένας ειδικός στα θέματα εμφάνισης, ένας Image Consultant, είναι να συμβουλεύσει όσους επιθυμούν να δημιουργήσουν μια επιτυχημένη προβολή στο περιβάλλον τους. Να ασχοληθεί με την ανακάλυψη του προσωπικού στιλ του καθενός και να προτείνει χρώματα, υφάσματα, accessories, αλλά και συμπεριφορές, κινήσεις , εκφράσεις, τοποθέτηση της φωνής και πολλές άλλες μικρές ξεχωριστές λεπτομέρειες.

Ο καθένας είναι το μήνυμα του εαυτού του. Η προβολή και η ανάπτυξη της εικόνας του είναι μια διαρκής πορεία που διαπλάθει την οντότητά του και συντελεί στην επιβεβαίωση της φήμης του, η οποία φθείρεται μέσα στον χρόνο.

Μια καλή δημόσια εικόνα κάνει φίλους, προσελκύει επενδυτές, κτίζει πιστή πελατεία και βοηθά τον επαγγελματία να ανακάμψει ακόμη και στις δύσκολες οικονομικά εποχές.

Κλείνοντας, θα ήθελα να σας υπενθυμίσω πως δεν έχουμε μια 2η ευκαιρία για να κάνουμε μια καλή ΠΡΩΤΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ!

Βάσω Πατεράκη
Image ConsultantΣύμβουλος Επικοινωνίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *