Yoga Retreat στην Εύβοια

20-22 Σεπτεμβρίου στο πανέμορφο @celinisuites στο Μαρμάρι Εύβοιας.
(1 ώρα από την Ραφήνα με το πλοίο)

H Iσημερία προέρχεται από τις ελληνικές λέξεις ίσος και ημέρα, ενώ το διεθνές αντίστοιχο όνομα της είναι Equinox. Πρόκειται για τη χρονική στιγμή όπου η διάρκεια της ημέρας είναι ίση με εκείνη της νύχτας. 

Ήλιος και Σελήνη, Αρσενική και Θυληκή ενέργεια, Φως και Σκοτάδι, 

Yin & Yang, Ida & Pingala. Σε εξισορρόπηση. 

Στην Ελληνική παράδοση πίστευαν πως είναι η καλύτερη περίοδος για την καλλιέργεια των ανθρώπινων ψυχών, για να εκδηλώσουν τις κρυμμένες τους δυνάμεις και να τις μεταβάλουν σε ιδέες και συναισθήματα. 

Η δική μας η συνάντηση που συμπίπτει με τη Φθινοπωρινή ισημερία, θα είναι η ιδιαίτερη στιγμή που θα μεταφερθούμε γλυκά και ομαλά από τη ρευστή & θερμή ενέργεια του καλοκαιριού στην περίοδο της απορρόφησης και της ενδοσκόπησης. 

Είναι η στιγμή που…

Αφουγκραζόμαστε την πλεύση. 

Παρατηρούμε την αλλαγή. 

“Αλλάζουμε τα πανιά”. 

Δίνουμε χρόνο & χώρο. 

Τι περιλαμβάνει το Retreat μας : 

• 2 διανυκτερεύσεις 

• 4 πρακτικές yoga 

• Sound Bath bowls 

• Meditation 

• Chakra Art Therapy 

• Welcome drink 

• 2 Brunches 

• 1 Δείπνο 

Κόστος συμμετοχής:
230€ το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο

EARLY BIRD ΕΩΣ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ: 200

320€ το άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο 

EARLY BIRD ΕΩΣ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ: 300

Πληροφορίες & Κρατήσεις:
6936 982428  & 6940 626060

Πρόλαβε τη θέση σου ΕΔΩ.

Λίγα λόγια για τους εισηγητές

ΜΑΡΙΝΑ ΠΑΠΠΑ 

H Μαρίνα ασχολήθηκε με την ενόργανη γυμναστική από 5 ετών για μία δεκαετία και στη συνέχεια πειραματίστηκε με διάφορα είδη κίνησης, όπως ο κλασικός, ο σύγχρονος και ο ινδικός χορός. Η αγάπη της για τις τέχνες, τη φιλοσοφία και τη ζωή, την οδήγησαν σε έναν κύκλο σεμιναρίων αυτογνωσίας δίπλα στον Robert Ηλία Natzemy. Εκεί, γνώρισε το φιλοσοφικό σύστημα της γιόγκα και αποφάσισε να εμβαθύνει σε αυτό. Η πρώτη της εκπαίδευση το 2007, ήταν η αρχή μιας σειράς άλλων εκπαιδευτικών κύκλων γύρω από τη μελέτη της επιστήμης της γιόγκα, τους οποίους διδάχθηκε από καταξιωμένους δασκάλους σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχει πιστοποιηθεί στην Ηatha yoga, Abhaya yoga, Aerial Yoga, Fascia, Ανατομία, Asthanga, Bahiranga Restorative, Φιλοσοφία της γιόγκα, Nada yoga, Mantras, Thai Massage. Άποψη της είναι, ότι το ταξίδι για τη γνώση του εαυτού δε σταματά ποτέ, γι’αυτό και υποστηρίζει την ολιστική κατανόηση της ύπαρξης (σώμα, ψυχή, νους) για την επίτευξη της σωματικής & συναισθηματικής υγείας. Πιστεύει πως η γιόγκα μπορεί να βοηθήσει τον άνθρωπο να βρει αρμονία, ενσυνειδητότητα και νόημα στη ζωή του. Στόχος της είναι να εμψυχώνει τους μαθητές της ώστε να ανακαλύψουν την δύναμη που έχουν μέσα τους, σε όλα τα επίπεδα. Η Μαρίνα είναι πτυχιούχος γραφικών τεχνών και απόφοιτος του Ανοιχτού Πανεπιστημίου, με σπουδές στον Ελληνικό πολιτισμό. 

ΑΝΝΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ  Η Άννα Καραγιάννη έχει τελειώσει το τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής. Η επαφή της με τον κόσμο τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά και οι υπαρξιακές της αναζητήσεις την οδήγησαν στο μονοπάτι της Ψυχολογίας και εκπαιδεύτηκε στο Master της Person-Centered Counseling and Psychotherapy στο Icps College, Strathclyde University. Το 2020 εκπαιδεύτηκε πάνω στην ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, “Αγώνας Ορατότητας: Μία ΛΟΑΤΚΙ προσέγγιση”. Έχει εστιάσει σε θέματα όπως οι Κρίσεις Πανικού, το Άγχος, η Κακοποίηση των γυναικών, το Πένθος, οι Ομάδες Γονέων, η Θετική Ψυχιατρική, η Θεραπεία μέσω Τέχνης, η Θεραπεία στην Φύση, η Βιολογία των Πεποιθήσεων, η Ψυχοπαθολογία και το Τραύμα. Στην πορεία της ζωής της ξεκίνησε να ασχολείται με την Πνευματική Yoga και την Φιλοσοφία εστιάζοντας στην Ινδική Φιλοσοφία και τον Διαλογισμό. Έχει πιστοποιηθεί ως Δασκάλα Yoga παρακολουθώντας το πρόγραμμα των 200 ωρών RYT στο Ever Green Yoga Studios πάνω στη Vinyasa Krama Yoga. Ως Δασκάλα Yoga βρίσκει συνεχώς στοιχεία Ψυχοθεραπείας και ως Ψυχοθεραπεύτρια βρίσκει συνεχώς στοιχεία της Yoga. Μέσω της Vinyasa Krama Yoga ερχόμαστε σε επαφή με το σώμα μας προσπαθώντας να το ακούσουμε, να το παρατηρήσουμε και να το ενδυναμώσουμε, με σκοπό να δώσουμε χώρο στην καλλιέργεια του πνεύματος και να έρθουμε σε επαφή με τον Εαυτό μας. Στα μαθήματα της θα βρείτε το συνδυασμό της ανάπτυξης του Νου και της Ψυχής μέσα από την κίνηση του Σώματος, την Αγάπη και την Αποδοχή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *