Η ενέργεια του χειμώνα…

winterathomeΗ ενέργεια του χειμώνα μάς βάζει σε μια κατάσταση ενδοσκόπησης και εσωτερικής αναζήτησης περισσότερο από άλλες εποχές. Από τη μία το φως της ημέρας που λιγοστεύει και από την άλλη η θερμοκρασία που πέφτει μας κρατάνε περισσότερες ώρες στο σπίτι.

Έτσι μπορούμε να εκμεταλλευτούμε αυτή την εποχή για να αρχίσουμε να μελετάμε ένα βιβλίο αυτογνωσίας, φιλοσοφίας, διατροφής, κάτι που θα είναι ωφέλιμο και θα εκπαιδεύσει το νου, την ψυχή και το σώμα μας.

Κάτι άλλο που μπορούμε να κάνουμε είναι να έρθουμε πιο κοντά με τους αγαπημένους μας, προσφέροντάς τους ένα μασάζ ή μια ρεφλεξολογία, δείχνοντας έτσι την αγάπη και τη φροντίδα που νιώθουμε γι’ αυτούς.

Με αυτόν τον τρόπο ενδυναμώνουμε και αναπτύσσουμε τους οικογενειακούς μας δεσμούς. Αυτό που χρειάζεται είναι λίγος χρόνος, αυτός είναι έτσι κι αλλιώς που θα κάνει τη δουλειά παρά ή τεχνική. Αυτός ο πολύτιμος χρόνος και το άγγιγμα είναι που θα κάνουν τα «μαγικά» τους!

Άλλωστε, το άγγιγμα είναι μαγικό και θεραπευτικό από μόνο του. Αν βρείτε το χρόνο, μη σας νοιάζει η τεχνική. Αγοράστε ή δανειστείτε ένα βιβλίο για μασάζ ή ρεφλεξολογία ή κατεβάστε βιντεάκια από τον υπολογιστή σας.

Μην ανησυχείτε αν δεν τα καταφέρνετε τόσο καλά. Η αγάπη που βγαίνει στα χέρια μέσα από μια «ανοιχτή» καρδιά δεν συγκρίνεται με κανένα επαγγελματικό μασάζ. Απλά κάντε το πράξη! Αυτά που θα πάρετε είναι περισσότερα από το χρόνο που θα αφιερώσετε.

Κίττυ Σιμίτα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

one × 1 =