Βιωματικό Meetup

Το Athens Live with Awareness, Courage and Love Meetup είναι μια ομάδα αλληλεπίδρασης που αποτελεί μέρος του project Live with Awareness, Courage and Love (https://www.meetup.com/pro/livewithacl/).

Αν θέλεις να επικοινωνήσεις πιο αυθεντικά με τον εαυτό σου και με άλλους, να ενεργοποιήσεις το πάθος και το νόημα στη ζωή, αυτό το meetup είναι για σένα. Θα αλληλεπιδράσουμε σύμφωνα με το τρίπτυχο Επίγνωση-Θάρρος-Αγάπη, που αποτελεί τον κεντρικό πυρήνα της ψυχοθεραπευτικής προσέγγισης “Λειτουργική Αναλυτική Θεραπεία”. Οι ιδρυτές της προσέγγισης αυτής, Robert Kohlenberg και Mavis Tsai του Πανεπιστημίου της Washington, έχουν ως όραμα να διαδώσουν το θεωρητικό μοντέλο στο ευρύ κοινό μέσα από βιωματικά meetups σε όλον τον κόσμο.

Στις συναντήσεις θα εφαρμόζονται ασκήσεις με στόχο:

• την ενσυνείδητη παρουσία στο εδώ και τώρα

• την αυθεντική προσωπική έκφραση

• την ουσιαστική ακρόαση του άλλου

• την αποδοχή και τη συμπόνια

• τη φροντίδα εαυτού

• την αμοιβαία υποστήριξη

• το θάρρος ως προς την έκφραση της ευαλωτότητας.

Στο τέλος δίνονται περαιτέρω “εργαλεία”, ώστε να εμβαθύνετε στις σχέσεις σας και να κινηθείτε προς κατευθύνσεις με νόημα και αξία στη ζωή.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να επιλέξουν να απαντήσουν ανώνυμα σε σύντομα ερωτηματολόγια σχετικά με την εμπειρία τους στις ομάδες. Τα δεδομένα που θα συγκεντρωθούν θα δώσουν την ευκαιρία σε ολόκληρη την κοινότητα του Live with Awareness, Courage and Love να αυξήσει την αποτελεσματικότητά της και να βελτιώσει τις πρακτικές της.

Στη συνάντηση της Κυριακής 19 Ιουνίου 2022 θα έχεις την ευκαιρία να συνδεθείς αυθεντικά με τους άλλους συμμετέχοντες μέσα από ασκήσεις επικοινωνίας. Αν θέλεις, μπορείς να έρθεις με έναν/μια φίλο/φίλη σου, ώστε να εξασκήσεις μαζί του/της όσα θα δείξουμε. Αλλιώς μπορείς να αφεθείς στο να επικοινωνήσεις με κάποιον/α άγνωστο/η από τους ανθρώπους που θα έρθουν την Κυριακή.

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής, μπορείς να επισκεφθείς το σύνδεσμο: https://www.meetup.com/athens-live-with-awareness-courage-and-love-meetup/events/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *