SILVER AGE SERVICES

Ασημένια ηλικία.

Τώρα όλα… αρχίζουν ξανά!

Από θέματα υγείας μέχρι τεχνολογίας, κι από θέματα ευζωίας μέχρι ψυχαγωγίας, οι ασημένιες υπηρεσίες προσφέρουν ένα καινοτόμο αέρα στους ανθρώπους που μεγαλώνουν αλλά θέλουν να έχουν ποιότητα ζωής. Με προσωποποιημένη φροντίδα, υποστήριξη, γνώση και σεβασμό!

 

Ο πλανήτης βρίσκεται μπροστά σε ένα καινούριο δημογραφικό δεδομένο: την σημαντική αύξηση του πληθυσμού της Τρίτης Ηλικίας. Καθώς, λοιπόν, το προσδόκιμο μεγαλώνει σαν αποτέλεσμα μιας πιο υγιεινής ζωής, η περίοδος που ξεκινάει με τη συνταξιοδότηση αναφέρεται, πλέον, ως μια περίοδος ζωής που χαρακτηρίζεται:

από #δράση παρά #απομόνωση,

από #καλή υγεία παρά #εγκατάλειψη

από #προσωπική εξέλιξη παρά #κατάθλιψη

από #κοινωνικοποίηση παρά #μοναξιά

Μία ομάδα εξειδικευμένων συνεργατών, δημιούργησε μια νέα ενότητα υπηρεσιών με πρακτικό χαρακτήρα και αυτό ακριβώς το σκεπτικό:

Αναβαθμισμένες υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις ιδιαιτερότητες, τις ανάγκες, αλλά και τις επιθυμίες των μελών αυτής της ηλικιακής ομάδας, στην πολύτιμη καθημερινότητα τους, μπροστά στη νέα αυτή εποχή που ξεκινά  – και όχι σε μίαν άλλη που τελειώνει – και αφορά σε θέματα υγείας, ευζωίας, ψυχαγωγίας, επιμόρφωσης και τεχνολογίας.

Διότι μπορεί η Τρίτη Ηλικία να θεωρείται παραδοσιακά σαν μια περίοδος που επιβραδύνουμε ρυθμούς, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να λείπουν οι προκλήσεις και οι ευκαιρίες για ευημερία και εξέλιξη.

Οι Silver Age εξατομικευμένες υπηρεσίες στοχεύουν, επομένως, σε όλους τους ανθρώπους που θέλουν να παραμείνουν σωματικά υγιείς, νοητικά διαυγείς και κοινωνικά συνδεδεμένοι.

Αντιμετωπίζουμε μαζί την πρόκληση να αλλάξουμε τα στερεότυπα της γήρανσης, έτσι όπως είναι καταχωρημένη στο συλλογικό μας ασυνείδητο και να της δώσουμε ένα καινούριο νόημα, αυτό που εμπεριέχεται στη φράση «μεγαλώνω όμορφα και έξυπνα». Με ευγένεια και θετική αντιμετώπιση μετατρέπουμε την περίοδο αυτή, όχι απλά σε περίοδο κάλυψης αναγκών με αξιοπρέπεια, αλλά σε περίοδο δημιουργική με ζωντάνια, σκοπό και νέες δυνατότητες.

Υπηρεσίες:

Υγεία

Τομέας προτεραιότητας με επικουρικό χαρακτήρα για θέματα νοσηλείας και φροντίδας στο σπίτι. Αλλά όχι μόνο. Γιατί υγεία σημαίνει ακόμα καλή φυσική κατάσταση, σωστή διατροφή και δραστηριότητες wellness (yoga, reflexology, meditation, face yoga) εντός ή εκτός σπιτιού με τη βοήθεια και καθοδήγηση ειδικών για τη διατήρηση ακμαίου σώματος αλλά και ηθικού.

Τεχνολογία

Επιμορφωτικά σεμινάρια για την εξατομικευμένη αξιοποίηση της τεχνολογίας που κάνει άλματα με ιλιγγιώδεις ρυθμούς (κινητά, υπολογιστές, smart συσκευές) προκειμένου η ζωή να γίνει όντως πιο εύκολη και όχι ένας ακόμα πονοκέφαλος. Έτσι ώστε η επικοινωνία ακόμα και σε περιπτώσεις που το δια ζώσης δεν είναι εφικτό να μην σταματάει ποτέ.

Κοινωνικοποίηση

Οργάνωση ομαδικών θεματικών εξόδων (εθελοντισμός, χόμπι) παρέχουν κοινωνική διέξοδο και καταπολεμούν την αποξένωση, γιατί η διατήρηση σχέσεων και το μοίρασμα εμπειριών είναι σημαντικότατη τόσο για τη νοητική όσο και τη συναισθηματική υγεία.

Επιμόρφωση

Έμφαση στην σπουδαιότητα των πνευματικών ερεθισμάτων. Μπορείτε να ξεκινήσετε μια ξένη γλώσσα, να εγγραφείτε σε ένα καλλιτεχνικό εργαστήριο, ή να παρακολουθήσετε μια σειρά διαδραστικών διαλέξεων. Με σκοπό τη γνώση, την προσωπική ανάπτυξη αλλά κυρίως την πνευματική εγρήγορση.

Ρωτήστε μας!

Και στο μεταξύ, μην σταματήσετε ποτέ να παρατηρείτε!!!

Περισσότερες πληροφορίες

Παναγιώτης Κέφος
[email protected]
6973817965