Σαρωνικός: Διεθνές Φεστιβάλ Δημιουργικών Τεχνών

Το Φεστιβάλ (SIFCA), το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 16 έως τις 30 Σεπτεμβρίου

θα περιλαμβάνει παρουσιάσεις, παραστάσεις, εργαστήρια και διαγωνισμούς αναδεικνύοντας την ποικιλία των τεχνικών και χειροτεχνικών δεξιοτήτων και ταλέντων που συναντώνται υπό την ομπρέλα της κινηματογραφικής και τηλεοπτικής βιομηχανίας.

Διεθνείς προσωπικότητες της καλλιτεχνικής σκηνής, αναγνωρισμένοι επαγγελματίες του κινηματογράφου, της τηλεόρασης και άλλων εκφράσεων της τέχνης θα βρεθούν στην Αθήνα, στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Δημιουργικών Τεχνών Σαρωνικού (SIFCA), το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 16 έως τις 30 Σεπτεμβρίου με πρωτοβουλία του Webra Group Ltd.

Σε μία μοναδική παραθαλάσσια τοποθεσία στην Αθηναϊκή Ριβιέρα θα διοργανωθούν ποικίλες δράσεις αναδεικνύοντας την ποικιλία των τεχνικών και χειροτεχνικών δεξιοτήτων και ταλέντων που συναντώνται υπό την ομπρέλα της κινηματογραφικής και τηλεοπτικής βιομηχανίας για να δημιουργήσουν την μαγεία που βλέπουμε στην οθόνη. Απώτερος στόχος της διοργάνωσης είναι η προβολή της πρωτοβουλίας #Hollywood in Greece στην παγκόσμια βιομηχανία του θεάματος, σε συνδυασμό με την ομορφιά και τα πλεονεκτήματα της Ελλάδας μέσω του Σαρωνικού. Επίσης, όλοι οι συμμετέχοντες, καθώς και διάσημοι καλεσμένοι θα διασκεδάσουν στο gala που θα πραγματοποιηθεί στις 28 Σεπτεμβρίου στον Πύργο Μελισσουργού στα Καλύβια Θορικού.

«Το Διεθνές Φεστιβάλ Δημιουργικών Τεχνών Σαρωνικού, το οποίο διοργανώνεται φέτος για πρώτη φορά φιλοδοξεί στην καθιέρωση ενός ετήσιου φεστιβάλ για την ανάδειξη της Ελλάδος ως βιώσιμης τοποθεσίας για διεθνείς παραγωγές καθώς και την ίδρυση μιας ακαδημίας μέσω του παγκόσμιου δικτύου μας από κορυφαίους επαγγελματίες της κινηματογραφικής και τηλεοπτικής βιομηχανίας, σκοπός της οποίας θα είναι να προετοιμάσει την επόμενη γενιά κινηματογραφιστών για την επέκταση της κινηματογραφικής βιομηχανίας στην Ελλάδα» δήλωσε η Debra Wootton, Managing Director, Webra Group Ltd.

Την πρωτοβουλία στηρίζουν οι: 529 Club Ambassadors, WIGS, Πολιτιστικό Τμήμα Αριστόδικος του Δήμου Σαρωνικού, Νέοι Εθελοντές σε Δράση, Πολιτική Προστασία Σαρωνικού, IDAFK, Iver Makeup Academy, Film Design International, Matts & Miniatures κα.

Σχετικά με το Webra Group Ltd

Η εταιρεία με έδρα τα Pinewood Studios στο Ηνωμένο Βασίλειο προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών για την υλοποίηση κινηματογραφικών και τηλεοπτικών projects, ενώ αναλαμβάνει μεταξύ άλλων και το σχεδιασμό στρατηγικής μάρκετινγκ σε brands.

Σχετικά με τη λέσχη 529

Πρόκειται για ένα παγκόσμιο δίκτυο με περισσότερους από 9.200 κινηματογραφιστές από όλους τους τεχνικούς και βιοτεχνικούς κλάδους, το οποίο δημιουργήθηκε το 2009 στα Pinewood Studios UK.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *