Παραμύθια για μεγάλα κορίτσια

paramythiagiamegalakoritsia

paramythiagiamegalakoritsiaτης Γιούλιας Πομπόρτση-Μπάκουλη


Ο Γιώργος, ένας σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης, ειδικός στην επίλυση γυναικείων θεμάτων, ανακαλύπτει με τυχαίο τρόπο ότι το αγαπημένο παραμύθι των παιδικών μας χρόνων δεν είναι μια απλή γλυκιά ανάμνηση, αλλά ένας εξαιρετικά δύσκαμπτος άξονας, πάνω στον οποίο διαμορφώνεται η ζωή μας, οι επιλογές μας και η γενικότερη στάση μας απέναντι στη ζωή.

 

Διοργανώνει έναν διαγωνισμό σε γυναικείο περιοδικό, και δώδεκα τυχερές επιλέγονται για να παρακολουθήσουν δωρεάν ένα εργαστήριο αυτογνωσίας, όπου μοναδικό εργαλείο είναι το αγαπημένο τους παραμύθι.


Η απελπισμένη Γεωργία, η πληθωρική Νανά, η ανέμελη Βιβή κι άλλα εννέα μεγάλα κορίτσια ξεκινούν έναν θαρραλέο χορό των ψυχών και η καθεμία έρχεται αντιμέτωπη με έναν οδηγό ζωής, που κρυμμένος μέσα στο σκοτεινό υποσυνείδητο έπαιρνε ερήμην τους αποφάσεις για τα πιο σημαντικά γεγονότα της ζωής τους. Η αναπάντεχη επίγνωση, που αποκτούν οι δώδεκα γυναίκες, δικαιώνει τον Γιώργο, ο οποίος, ιδιαίτερα συγκινημένος, κλείνει το σεμινάριο απαντώντας στα ερώτημα που θα υπάρχει όσο υπάρχουν γυναίκες…


Θεσσαλονίκη 2011

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *