Ο «Μύλος των Ξωτικών» για 8η χρονιά στα Τρίκαλα

30 Νοεμβρίου 2018-6 Ιανουαρίου 2019

Το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο, στο κέντρο της Ελλάδας, στα Τρίκαλα Θεσσαλίας, είναι σχεδόν έτοιμο, και σε λιγότερο από έναν μήνα θα μπορεί να υποδεχτεί τους χιλιάδες επισκέπτες που προγραμματίζουν να το επισκεφθούν. 

Για όγδοη συνεχόμενη χρονιά, ο Δήμος Τρικκαίων και η e-Trikala διοργανώνουν τον Μύλο των Ξωτικών, σε ένα μαγικό σημείο της πόλης, τον παλιό Μύλο Ματσόπουλου. Οι διοργανωτές, με πολλή αγάπη και μεράκι, και φυσικά διατηρώντας σταθερή τη φιλοσοφία της δωρεάν εισόδου, προετοιμάζουν τον πιο λαμπερό και εντυπωσιακό Μύλο των Ξωτικών. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, κάτι καινούργιο συμβαίνει στον Μύλο των Ξωτικών. Ένα ταξίδι σε ολόκληρο τον κόσμο θα μαγέψει και θα διασκεδάσει τους μικρούς αλλά και τους μεγαλύτερους φίλους. 

Ο Αϊ-Βασίλης, έχοντας φυσικά μαζί τους πολύτιμους βοηθούς του, τα ξωτικά, και τους παραμυθένιους ταράνδους, ξεκίνησε το ταξίδι του για να προλάβει μέχρι τα Χριστούγεννα να επισκεφθεί τα παιδιά όλου του κόσμου και να καταλήξει στον αγαπημένο του Μύλο των Ξωτικών. Μαζί του έφερε εικόνες και αναμνήσεις από μαγικές χώρες και διαφορετικούς λαούς και στόλισε όλες τις γωνιές του Μύλου για να χαρούν και να διασκεδάσουν οι επισκέπτες. Καλεί το κοινό να περιπλανηθεί και να ανακαλύψει χώρες του κόσμου που επισκέφθηκε ο αγαπημένος Αϊ-Βασίλης, από την Ασία μέχρι την Αμερική, από την Ευρώπη ώς την Ανταρκτική και από την Ωκεανία στην Αφρική. 

Ο Μύλος των Ξωτικών αλλά και ολόκληρη η πόλη είναι έτοιμοι να υποδεχθούν και να εξυπηρετήσουν τους επισκέπτες τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *