«Μου λείπεις»

100 καλλιτέχνες στηρίζουν το έργο της «Μέριμνας». Μπορείτε να συμμετέχετε ενεργά και να απολαύσετε το ταξίδι που ξεδιπλώνεται μέσα από τα υπέροχα έργα των δημιουργών.

Την Πέμπτη 12 Μαΐου εγκαινιάζεται στο εμβληματικό Athens 14 Fougaro, η εικαστική έκθεση «Μου λείπεις», με τη συμμετοχή 100 και πλέον σημαντικών εικαστικών που αποτυπώνουν με ιδιαίτερη ευαισθησία το θέμα της “απουσίας” και διαθέτουν τα έργα τους υπέρ των σκοπών της «Μέριμνας».

Η έκθεση, την επιμέλεια της οποίας έχει αναλάβει η Ιστορικός Τέχνης και Ανεξάρτητη Επιμελήτρια Ίρις Κρητικού, διοργανώνεται από τους «Φίλους της Μέριμνας». Πρόκειται για μια ακόμη δράση που πραγματοποιούν για τη στήριξη του δύσκολου και ιδιαίτερα ευαίσθητου έργου της «Μέριμνας», η οποία φροντίζει τις ανάγκες των παιδιών και της οικογένειας στο πένθος.

Επισκεφτείτε τη νέα ιστοσελίδα των Φίλων της Μέριμνας για να δείτε τον κατάλογο των έργων www.friendsofmerimna.gr

Οι «Φίλοι της Μέριμνας» είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο, που ιδρύθηκε το 2002 με αποκλειστικό σκοπό την ηθική και οικονομική ενίσχυση του έργου της «Μέριμνας». Είναι μια μεγάλη ομάδα εθελοντών, όπου με τις δράσεις και τις εκδηλώσεις που υλοποιούν υπηρετούν εδώ και 20 χρόνια το σκοπό τους: να παρέχουν στη «Μέριμνα» τα μέσα και την οικονομική στήριξη, ώστε όποιο παιδί έρθει αντιμέτωπο με την έννοια του θανάτου για τον εαυτό του ή για κάποιο αγαπημένο πρόσωπο να έχει τη βοήθεια που χρειάζεται και που πρέπει.

Οι «Φίλοι της Μέριμνας» είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Η «Μέριμνα» είναι η μοναδική οργάνωση στην Ελλάδα με ειδίκευση στην Παιδιατρική Ανακουφιστική Φροντίδα στο Σπίτι και στη Συμβουλευτική Πένθους για παιδιά και εφήβους. Στα 26 χρόνια λειτουργίας της, η «Μέριμνας» παρείχε δωρεάν υπηρεσίες σε περισσότερα από 50.000 παιδιά & οικογένειες στην αρρώστια και τον θάνατο, επιμόρφωσε με πολύωρα πρoγράμματα περισσότερους από 4.500 εκπαιδευτικούς, 1.000 επαγγελματίες υγείας & ψυχικής υγείας. Επίσης, συνεργάστηκε με περισσότερα από 1.000 σχολεία για τη στήριξη μαθητών ύστερα από τραυματικά γεγονότα ή καταστροφές, οργάνωσε 6 πανελλήνια συνέδρια και περισσότερες από 350 ημερίδες και σεμινάρια.

Ένα μεγάλο «Ευχαριστώ» στην Ίριδα Κρητικού που αγκάλιασε με ιδιαίτερη ευαισθησία το έργο και με πολλή αγάπη οργάνωσε και προώθησε αυτή τη δράση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *