«Κλιματική κρίση: Η ζωή μας αλλάζει »

-Δύο ακόμα εκδηλώσεις

Μετά την πρώτη εκδήλωση της θεματικής ενότητας «Κλιματική κρίση: Η ζωή μας αλλάζει», που εγκαινίασε με μεγάλη επιτυχία τον θεσμό της «Ανοιχτής Σκηνής» του ΘΕΑΤΡΟΥ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΡΟΛΟΥ ΚΟΥΝ, ακολουθούν το δεύτερο και τρίτο μέρος πάνω στον ίδιο άξονα, για δύο ακόμα Τετάρτες, 13/12 και 20/12, στις 19:00 στη σκηνή της Φρυνίχου.

Τετάρτη 13/12/23, στις 19:00

«Κλιματική κρίση: Η ζωή μας αλλάζει — μέρος δεύτερο»

«ΔΑΣΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ — ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ Η ΦΥΣΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ;»

Ομιλήτρια: ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΑΡΙΑΝΟΥΤΣΟΥ-ΦΑΡΑΓΓΙΤΑΚΗ, Ομότιμη Καθηγήτρια ΕΚΠΑ, τμήμα Οικολογίας και Διαχείρισης Μεσογειακών Οικοσυστημάτων

«ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ»

Ομιλητής: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, Μετεωρολόγος

Τετάρτη 20/12/23, στις 19:00

«Κλιματική κρίση: Η ζωή μας αλλάζει — μέρος τρίτο»

«ΤΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ»

Ομιλητής: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, δημοσιογράφος

«Η ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΣΤΕΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ»

Ομιλητής: ΜΑΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ, explorer-adventurer

Και τις δύο εκδηλώσεις θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό καθώς και καλλιτεχνικό μέρος με έμπνευση τη θεματική των ομιλιών της εκδήλωσης, σε ερμηνεία ηθοποιών-αποφοίτων, αλλά και σπουδαστών-σπουδαστριών της Δραματικής Σχολής του Θεάτρου Τέχνης.

Η «Ανοιχτή Σκηνή» είναι ένα πρωτότυπο πρόγραμμα γνώσης, διαλόγου και δημιουργίας του Θεάτρου Τέχνης, όπου επιστήμη και τέχνη συναντώνται πάνω στη σκηνή αλλά και με το κοινό, με αφορμή ζητήματα που απασχολούν έντονα την εποχή μας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. Δελτία εισόδου θα διατίθενται την ημέρα της εκδήλωσης στο ταμείο του θεάτρου (από τις 17:00). Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας, καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Υπενθυμίζουμε ότι τις εκδηλώσεις για την Κλιματική Κρίση εγκαινίασαν ο Εθνικός Εκπρόσωπος για την Κλιματική Αλλαγή, Γενικός Γραμματέας και Επόπτης του Κέντρου Ερεύνης για τη Φυσική της Ατμοσφαίρας και της Κλιματολογίας της Ακαδημίας Αθηνών, Καθηγητής Χρήστος Ζερεφός και ο εκλεγμένος Δήμαρχος Αθηναίων, Καθηγητής Ενεργειακής και Περιβαλλοντικής Πολιτικής στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, Χάρης Δούκας.

Επιμέλεια επιστημονικού προγράμματος «Ανοιχτής Σκηνής»: Καλή Παγουλάτου-Κυπαρίσση, πρόεδρος Δ.Σ. Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν

Σχεδιασμός προγράμματος: Μαριάννα Κάλμπαρη

Επιμέλεια μουσικού μέρους: Κωνσταντίνος Ευστρατίου

Οργάνωση-διεύθυνση παραγωγής εκδηλώσεων «Ανοιχτής Σκηνής»:

Δημήτρης Μαγγίνας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *