Κάντο κι ας φοβάσαι

kantokiasfovasaiτης Susan Jeffers
 
Στην κοινωνία μας ο Φόβος είναι κάτι σαν επιδημία. Φοβόμαστε την αλλαγή, τη μονιμότητα, την επιτυχία, την αποτυχία… Φοβόμαστε το θάνατο, φοβόμαστε ακόμα και τη ζωή!
 
Όποιοι κι αν είναι οι φόβοι σου, αυτό το βιβλίο θα σου δώσει τη γνώση και τα εργαλεία για να βελτιώσεις αφάνταστα την ικανότητά σου να χειρίζεσαι την κάθε κατάσταση που σου παρουσιάζεται.
 
Αντίθετα απ’ ό,τι πιθανόν νιώθεις κι από εκείνο που φαίνεται, στις περισσότερες περιπτώσεις η δυσκολία να αντιμετωπίσεις το φόβο δεν είναι ψυχολογικό πρόβλημα. Κατά βάση είναι θέμα παιδείας. Με την επανεκπαίδευση του νου μπορείς να δεχτείς το φόβο σαν ένα γεγονός της ζωής, αντί να τον βλέπεις σαν μεγάλο εμπόδιο για την επιτυχία.

 
Το «Κάν’ το… κι ας Φοβάσαι» είναι ένα βιβλίο-σταθμός στην αντιμετώπιση του φόβου, είναι ένα βιβλίο δυναμικό, εμπνευσμένο, με συγκεκριμένες τεχνικές που μετατρέπουν την παθητικότητα και την αδυναμία σε θετική προσέγγιση για τη ζωή. Με τις βήμα προς βήμα τεχνικές του, ο αναγνώστης μπορεί να θέσει σε κίνηση τις δικές του εσωτερικές δυνάμεις και να βελτιώσει τη ζωή του.
 
Στο «Κάν’ το… κι ας Φοβάσαι» η δρ Σούζαν Τζέφερς αποκαλύπτει τη δύναμη της θετικής σκέψης για να ξεπεράσετε μια ποικιλία κοινών φόβων και σας διδάσκει πώς να σταματήσετε τα αρνητικά πρότυπα σκέψης που λένε «δεν μπορώ» και πώς να επανεκπαιδεύσετε το νου για να σκέφτεστε θετικά.
 
Θα μάθετε, μεταξύ άλλων, τη διαδικασία των 10 βασικών βημάτων της Θετικής Σκέψης, πώς να διακινδυνεύετε από λίγο κάθε μέρα και πώς να μετατρέπετε την κάθε σας απόφαση σε μια κατάσταση «ΔΕΝ ΧΑΝΩ».
 
 
Εκδόσεις Διόπτρα
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *