Γίνε εθελοντής δότης μυελού των οστών

Η έννοια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης είναι μια δυναμική έννοια, η οποία εξελίσσεται συνεχώς. Το Happy Life Magazine

ενσωματώνει σε εθελοντική βάση κοινωνικές δραστηριότητες και θέλουμε να μοιραζόμαστε αξίες και προβληματισμούς που συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής μέσα από δράσεις που αφορούν στην εκπαίδευση, την υγεία και την περίθαλψη, ενώ έχουμε ενεργή συμμετοχή σε εθελοντικά προγράμματα. Στόχος μας είναι η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, η ευαισθητοποίηση των πολιτών και το κτίσιμο μιας σχέσης αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους αναγνώστες και το ευρύ κοινό.

18 Σεπτεμβρίου 2021. Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών.

Στόχος αυτής της ημέρας δεν είναι μόνο να ευχαριστήσουμε τον κάθε δότη μυελού των οστών, αλλά και να ενημερώσουμε σωστά τον κόσμο για πράγματα που άθελά του αγνοεί. Αυτήν την ημέρα θέλουμε να στείλουμε ένα μήνυμα σε όλους, να δείξουμε πόσο σημαντικός μπορεί να είναι ο ένας άνθρωπος για τη ζωή του άλλου, να ενθαρρύνουμε τον κόσμο να ενημερωθεί και να πάρει μέρος στην αλυσίδα ζωής που καθημερινά σώζει ζωές ασθενών σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ενημέρωση & εθελοντική δειγματοληψία το Σάββατο 18.09 στις 10.00 π.μ. στο Iguana Pool Bar, Αία Παρασκευή, Σκιάθος. Tηλ.: +30 24270 49344.
Ομιλία από την επίσημη εκπρόσωπο του ΚΕΔΜΟΠ Χάρισε Ζωή, Μαρία Κώστογλου. Τηλ.: 6980 866886.

Ίδρυμα ¨ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΚΙΑΣ¨ ένας ήρωας για πολλούς…

Πρόκειται για μια εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με στόχο την στήριξη παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια και παιδιών που αντιμετωπίζουν σπάνιες παθήσεις. Στόχος είναι η προώθηση και η μελέτη των τρόπων και μεθόδων της βελτίωσης ποιότητας ζωής των νοσούντων καθώς και η μέγιστη βελτίωση της φροντίδας υγείας τους, έχοντας αποκλειστικό γνώμονα τις ανάγκες των παιδιών.

www.oneheroformany.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *