fbpx

FREE Webinar – Αυτό που ξέρουμε για την ΤΟΛΜΗ!

ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΥΑΛΩΤΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΤΟΛΜΑΣ

Είμαστε οι ιστορίες μας..

Το FREE Webinar έχει θέμα του την τόλμη και τα πιο σπουδαία συστατικά της:

  • την ευαλωτότητα
  • την αυθεντικότητα και
  • την ανθεκτικότητα

Μεγαλώνουμε μαθαίνοντας πώς να είμαστε καλά παιδιά και πώς να φροντίζουμε τις επιθυμίες των άλλων και όχι πώς να διαμορφώνουμε μια ισχυρή ταυτότητα για τον εαυτό μας. 

Η αδυναμία να πούμε όχι, οι ενοχές, η ανεπάρκεια και η ντροπή καταπνίγουν τον αληθινό μας εαυτό πριν καν καταλάβουμε ότι στη ζωή μας τα λάθη θα είναι πολλά αλλά ότι εμείς δεν είμαστε τα λάθη μας. 

Έχουμε μάθει πώς να αλλάζουμε ρόλους αλλά ελάχιστες φορές ξέρουμε να  κοιτάμε πίσω απ’ αυτούς. Όταν τους πετάξουμε από πάνω μας, είμαστε ό,τι  έχει απομείνει. 

Αυτό θα μοιραστούμε μαζί σας.


Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να λάβετε το link παρακολούθησης του webinar.


Είμαστε κάτι πολύ παραπάνω απ’ τις περιστάσεις μας. Πίσω από κάθε περίσταση και συνθήκη, υπάρχει ένα σπουδαίο πρόσωπο, που προδίδει τον εαυτό του προσπαθώντας να χωρέσει κάπου.

Ευαλωτότητα είναι η ικανότητα να είσαι αυτός που είσαι. 

Αυθεντικότητα έχεις όταν ζεις μια ζωή όχι τέλεια αλλά με βάθος και νόημα ενώ συγχρόνως προσπαθείς να καταλάβεις το φόβο, την απώλεια και την έλλειψη. 

Ανθεκτικότητα αποκτάς όταν αντιμετωπίζεις τις αντιξοότητες με γενναιότητα, όταν  προσαρμόζεσαι στις αλλαγές και στα χτυπήματα με σθένος και ευλυγισία.

Αυτό που ξέρουμε είναι ότι στις χειρότερες περιστάσεις είναι που τελικά βρίσκεις ό,τι καλύτερο έχεις μέσα σου.

Αυτό κρύβει απίστευτη δύναμη!

Να τολμάς όταν πέφτεις να σηκωθείς. 


Το Σάββατο 31 Οκτωβρίου, στις 18.00 θα μοιραστούμε “αυτό που ξέρουμε για την τόλμη”, τις δικές μας ιστορίες.

Εισηγήτριες: Σίσσυ Στρανομίτη  & Ελένη Χριστοδούλου (www.aftopouxeroume.gr)

Ελεύθερη συμμετοχή για όλους.

  • Δηλώστε συμμετοχή για να σας στείλουμε το link σύνδεσης του FREE WEBINAR!
  • Διάρκεια webinar: 2 ώρες


Λίγα Λόγια για τις εισηγήτριες:

Ελένη Χριστοδούλου

H Ελένη σπούδασε δημοσιογραφία αλλά σύντομα μεταπήδησε στον τομέα της Επικοινωνίας, όπου εργάστηκε για 18 χρόνια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ως παραγωγός ντοκιμαντέρ, συμμετείχε στη δημιουργία βραβευμένων ταινιών για διεθνή τηλεοπτικά δίκτυα. Το 2015 ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή της στο coaching, ανακαλύπτοντας την ανάγκη της να μοιραστεί την ενέργεια και το πάθος της με όλους όσοι θέλουν να αλλάξουν τη ζωή τους. Έχει πραγματοποιήσει πάνω από 1,000 ώρες coaching.

Πιστεύει ότι αν μπορείς να πεις κάτι, τότε μπορείς και να το ζήσεις!

Σίσσυ Στρανομίτη

H Σίσσυ σπούδασε νομικά, δημοσιογραφία και hotel management και μέσα απ’ την Delitopia, την εταιρία της, δημιουργεί εδώ και μια δεκαετία ιδιαίτερες γαστρονομικές εμπειρίες και projects θεματικού τουρισμού. Εχοντας κληρονομήσει το μικρόβιο του χαρισματικού πατέρα της που απλωνόταν παντού, μόλις τέλειωσε την εκπαίδευσή της ως coach γιατί θέλει να βοηθάει τους ανθρώπους να ξεπερνούν τις περιοριστικές τους πεποιθήσεις, να αποκτούν επίγνωση και να ανοίγονται σε νέες εκδοχές και πιθανότητες. Nα βρίσκουν λύσεις και να μη φοβούνται.

Πιστεύει πολύ στο νέο κόσμο που έρχεται.

Διαβάστε:

Το να είσαι ευάλωτη σημαίνει να τολμάς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *