Άγχος & Στρες είναι δύο έννοιες που
πολύ συχνά μπερδεύονται. Λέμε, δηλαδή, νιώθω άγχος ή νιώθω στρες σαν να είναι το ίδιο. Άγχος έχουμε βιώσει όλοι & είναι εύκολο να το αντιληφθούμε γιατί νιώθουμε δυσφορία. Το Στρες, όμως, μπορεί να μην το αντιληφθούμε, αλλά είναι μέσα στην καθημερινότητά μας.
To FREE WEBINAR έχει θέμα το Στρες και το Άγχος στην καθημερινή ζωή και ειδικότερα θα εξετάσουμε:
- Διαφορές μεταξύ Άγχους και Στρες
- Το Σύστημα Στρες στον Οργανισμό
- Στρες και Συνήθειες
- Τεχνικές Αντιμετώπισης
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα σας προωθήσουμε το link παρακολούθησης του FREE WEBINAR λίγο πριν την έναρξη:
Στο webinar θα δούμε ότι το θέμα του Στρες είναι πολύπλοκο, γιατί και ο ίδιος ο ανθρώπινος οργανισμός είναι πολύπλοκος. Χρόνιο Στρες συνοδεύεται από σοβαρές συνέπειες στον οργανισμό και είναι υπεύθυνο για πολλές ασθένειες.
Επομένως, επειδή ζωή χωρίς άγχος και στρες δεν υπάρχει, αυτό που χρειάζεται είναι να μπορούμε να τα αναγνωρίζουμε και να τα αντιμετωπίζουμε.
Αν το καλοσκεφτούμε το υπάρχον Σύστημα της Υγείας φροντίζει για τη διαχείριση της ασθένειας και λιγότερο την πρόληψη και τη προαγωγή της υγείας. Αυτό εναπόκειται στον ίδιο τον άνθρωπο να το κάνει, και ευτυχώς μπορεί!
- Το Σάββατο 7 Νοεμβρίου, στις 18.00 μαθαίνουμε για το Άγχος & το Στρες και τα αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικά.
- Εισηγήτρια: Βιβή Λάλη
- Ελεύθερη συμμετοχή για όλους.
- Διάρκεια: 2 ώρες
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα σας προωθήσουμε το link παρακολούθησης του FREE WEBINAR λίγο πριν την έναρξη!
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Σπούδασε Γαλλική Φιλολογία και Ψυχολογία και εργάστηκε επί σειρά ετών στον χώρο της διαφήμισης. Έλαβε πιστοποίηση στην Ψυχοθεραπεία, Ομαδική Ανάλυση και Tραυματοθεραπεία μέσω EMDR και παρακολούθησε εκπαιδευτικό πρόγραμμα στη Θετική Ψυχολογία. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Ιατρική Σχολή Αθηνών «Επιστήμη του Στρες και Προαγωγή της Υγείας», εργάζεται ως ψυχοθεραπεύτρια ενηλίκων, ατομικά και ομαδικά, ενώ επί σειρά ετών ήταν συνεργάτης του Κέντρου Πόνου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Aρεταίειο, προσφέροντας εθελοντικά ψυχοθεραπεία σε ασθενείς με χρόνιο πόνο. Είναι μέλος του Συλλόγου Ψυχολόγων Ελλάδος (ΣΕΨ), της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Συλλόγων Ψυχολόγων (EFPA), του Group Analytic Society International (GASI), της ΕΜDR HELLAS, του Ινστιτούτου Βιολογίας και Ιατρικής του Στρες (ΙΒΙΣ).