Coach Now 2021

“Coaching & Ελευθερία”. Τι σημαίνει ελευθερία για τους Έλληνες σήμερα, μετά από 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821.

Μια φιλοσοφική και πρακτική διαδρομή.

Η ελευθερία είναι μια λέξη που εγείρει αμέτρητα συναισθήματα και σκέψεις, μια έννοια με τεράστια βαρύτητα και δυναμική.

Σήμερα μετά από 1,5 χρόνο περιορισμού της ελευθερίας μας λόγω της παγκόσμιας πανδημίας, την απειλή της ζωής μας, του πολιτισμού μας και του πλανήτη από ακραία φυσικά και ηθικά φαινόμενα, τι νέες διαστάσεις παίρνει η λέξη ελευθερία για τον καθένα μας;

Στο ετήσιο συνέδριο COACH NOW που πραγματοποιείται για τρίτη χρονιά φέτος και μάλιστα υβδριδικό, θα διερευνήσουμε την έννοια της “ελευθερίας” ως προορισμό αλλά και ως προϋπόθεση για μια ευτυχισμένη ζωή σε ατομικό αλλά και συλλογικό επίπεδο μέσω της έρευνας, του coaching και της φιλοσοφίας με πρακτικά εργαλεία.. Θα προηγηθεί έρευνα με τη δική σας εθελοντική συμμετοχή των οποίων τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στο συνέδριο.

Εξασφαλίστε τη θέση σας στο συνέδριο εδώ https://bit.ly/COACHNOW2021
Λάβετε μέρος στην έρευνα εδώ https://forms.gle/Dmtj5pafMeH8mTRe8

Η Μπάρμπαρα Ασημακοπούλου είναι executive coach που κατατάσσεται #1 στη λίστα των 20 καλύτερων coaches στην Αθήνα του 2021. Βραβευμένη -HR Award 2020- είναι μια δημιουργική και εμπνευσμένη coach, πάροχος κατάρτισης, συγγραφέας και ομιλήτρια με διεθνή φήμη και αξιοσημείωτη καριέρα ως επιχειρηματίας, ανώτερο στέλεχος και αριστοτεχνικός σύμβουλος ανθρώπινου δυναμικού για περισσότερα από 20 χρόνια.

Μετά από 10 και πλέον χρόνια ως ανώτατο στέλεχος ανθρώπινου δυναμικού σε πολυεθνικές εταιρείες όπως ο Όμιλος Τσιμέντου ΤΙΤΑΝ, ίδρυσε το 2000 το Human Resources Expertise (HRE) για να βοηθήσει εταιρείες όλων των μεγεθών να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά την ανθρώπινη ανάπτυξη.

Η κα Ασημακοπούλου είναι μια έμπειρη κεντρική ομιλήτρια και συγγραφέας. Τα πιο δημοφιλή βιβλία της είναι “Η τέχνη της ειρήνης στο χώρο εργασίας” και “Εσωτερική χειραφέτηση: Coaching, Leadership & Philosophy”.

Έχει αφιερώσει τη ζωή της στο να βοηθήσει τους ανθρώπους να ανακαλύψουν τα γνήσια ταλέντα τους και να φωτίσουν το υπέροχο ταξίδι της ζωής τους. Είναι γνωστή για τη δουλειά της που βοηθά στη δημιουργία μιας θετικής ισορροπίας εργασίας και ζωής με ευημερία.

Αυτό το πετυχαίνει μέσω των προγραμμάτων της, των εργαστηρίων, των βιβλίων και των εκδηλώσεων και ενός ευρέος συνδυασμού γνώσεων και εμπειρίας στον τομέα της καθοδήγησης, της θετικής ψυχολογίας, της φιλοσοφίας, των επιχειρήσεων, της διαχείρισης και της επιστήμης.

Σημαντικές ομιλήτριες

Dr. Alkistis Agio,
Philosopher , Film Maker, TEDx Speaker, Author, Expert on applying Greek Philosophy for Happiness & Wellbeing. Founder & CEO “From Fear To Freedom®” Global Franchise of online Self-Leadership Training Courses. Founder ‘Hellenic Wellness Movement’. Greek-Canadian
“From fear to Freedom” (speech in English)
https://www.linkedin.com/in/dr-alkistis-agio/
https://www.facebook.com/alkistis.agiorgiti
https://www.alkistis.net/

Δρ. Άννα Καραμάνου
Πολιτική Επιστήμων, Μέλος Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (1997-2004) & Πρόεδρος της ΕυρωπαΙκής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Δικαιιωμάτων των Γυναικών (FEMM), βραβευμένη για τη δράση της, δια βίου αγωνίστρια για την ισότητα των φύλων, συγγραφέας.
“Τι σημαίνει εσωτερική ελευθερία για τις γυναίκες σήμερα;” Η διεκδίκηση της γυναικείας χειραφέτησης πόσο έχει βοηθήσει και την «εσωτερική χειραφέτηση» των γυναικών;
https://www.linkedin.com/in/anna-karamanou-ph-d-982a713a/
https://www.facebook.com/anna.karamanou1
http://www.karamanou.gr/

Kathryn Koromilas
Writer, passionate and inspiring educator, speaker, host, creativity coach, and a gentle, joyful Stoic!
“Towards personal freedom: Journaling with the Stoics” (speech in English)
https://kathrynkoromilas.com/
https://www.podpage.com/the-stoic-salon-podcast/

Σάββατο, 2 Οκτωβρίου 2021 στις 5 μ.μ.– 10 μ.μ.
Συνεδριακό Κέντρο Domotel Kastri, Αθήνα.

www.barbaraasimakopoulou.com

Το περιοδικό Happy Life Magazine είναι χορηγός επικοινωνίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *