Αφεντικό του… εαυτού μου

Σχεδιάζεις να κάνεις τη δική σου επιχείρηση; Πίστεψέ το, ανάλυσέ το και μην προσπαθείς να βρεις τη σωστή απάντηση. Απλά, μεγιστοποίησε την απόδοσή σου! Πώς;


-Να έχεις ξεκάθαρο όραμα. Εστίασε σε αυτό που πραγματικά επιθυμείς. Οργάνωσέ το στη λεπτομέρεια.

-Πρέπει να έχεις την πεποίθηση ότι υπάρχουν προοπτικές. Αν δεν έχεις θετική σκέψη και δεν πιστεύεις στην επιτυχία του εγχειρήματος, δεν θα τα καταφέρεις.

-Να συζητάς τις ιδέες σου μόνο με ανθρώπους που είναι επιτυχημένοι επαγγελματίες ή εξειδικευμένοι μέντορες. Οι σκόρπιες και πολλές συζητήσεις με ασχέτους απλά αποπροσανατολίζουν.

-Μην πηγαίνεις για τις πιο ασφαλείς ιδέες, αλλά για αυτές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Αν έχεις πίστη, πάθος, ταλέντο και όρεξη για σκληρή δουλειά, σίγουρα θα πετύχεις.

-Να ψάχνεις προγράμματα που υποστηρίζουν τις καινοτόμες ιδέες. Υπάρχουν πολλά, αλλά για να βρεις υποστήριξη, χρειάζεται να παρουσιάσεις ένα πολύ οργανωμένο σχέδιο.

-Να μην τα παρατάς με την πρώτη δυσκολία. Οι αναποδιές είναι μέσα στο πρόγραμμα. Δεν πρέπει να σε αποπροσανατολίζουν από τον στόχο.

Η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς, που παράλληλα όμως πιστεύουν ότι το μεγαλύτερο κομμάτι της επιτυχίας το φέρνει η προσωπική προσπάθεια και η αισιόδοξη αντιμετώπιση των πραγμάτων.

Αριστέα Δερβένη

Σύμβουλος επικοινωνίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *