fbpx

Σχετικά με εμάς

Happy Life Magazine: Το περιοδικό του Happy Life School

Το περιοδικό Happy Life Magazine φιλοδοξεί να μας ενημερώνει και να μας καθοδηγεί ώστε να βρίσκουμε τις δικές μας απαντήσεις στα προβλήματα της απαιτητικής καθημερινότητας μέσα από μια πλούσια ύλη, γεμάτη φρέσκες ιδέες και θετικά μηνύματα. Το Happy Life School απευθύνεται σε δυναμικούς και υγιείς ανθρώπους, ανεξαρτήτως ηλικίας, που τους ενδιαφέρει η προσωπική ανάπτυξη και διατηρούν ακόρεστη τη δίψα τους για γνώση, πάντα με θετική προσέγγιση. Η ζωή, άλλωστε, σήμερα, έχει χάσει την απλότητα του παρελθόντος και χρειάζονται πρακτικές λύσεις για να τη διαχειριζόμαστε αποτελεσματικά. Η ομάδα του Happy Life School αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα blog mag, με σκοπό να μοιραζόμαστε μαζί σας τη γνώση που πιστεύουμε ότι συμβάλλει για να έχει η ζωή μας χαρά και ποιότητα. Ακόμη, στο Happy Life Magazine δημοσιεύονται ενδιαφέρουσες προτάσεις για τα χόμπι, τα ενδιαφέροντα και τη διασκέδασή μας, όπως παρουσιάσεις βιβλίων, ενημέρωση για εκδηλώσεις, εκθέσεις, σεμινάρια και events και οτιδήποτε άλλο μπορεί να ενδιαφέρει τον πλοηγητή-αναγνώστη που θέλει να ξεκινήσει ένα χαρούμενο και υγιές ταξίδι ζωής.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Αριστέα Δερβένη​

Σπούδασε Business Administration, Marketing και Δημόσιες Σχέσεις. Από το 1998, που ίδρυσε την προσωπική της εταιρεία, μέχρι σήμερα, προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες στον χώρο της επικοινωνίας. Παρακολουθώντας ειδικά σεμινάρια πάνω στο Life Coaching και με διάθεση για προσωπική ανάπτυξη και κοινωνική προσφορά, εμπνεύστηκε την ιδέα του Happy Life School. Έχει διακριθεί πολλές φορές για την εθελοντική της δράση σε πρωτοβουλίες που αφορούν το περιβάλλον, την κοινωνική αλληλεγγύη και προγράμματα για την τρίτη ηλικία.

Θεοδώρα Αναστασίου

Είναι ψυχολόγος (BSc., MSc.), απόφοιτη του Τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου, με εκπαίδευση στη Γνωσιακή Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία (CBT) στην Εταιρεία Γνωσιακών Συμπεριφοριστικών Σπουδών. Εργάζεται ως ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια από το 2008 σε διάφορες δομές με παιδιά, εφήβους και ενήλικες. Είναι ιδρυτικό μέλος της Ομάδας Τραύματος του Ινστιτούτου Έρευνας και Θεραπείας της Συμπεριφοράς και δραστηριοποιείται ερευνητικά στον τομέα του ψυχικού τραύματος στα παιδιά και τους εφήβους γενικά, αλλά και ειδικά στους ασυνόδευτους ανήλικους πρόσφυγες.

Κλαίρη Βενετσανάκου

Απολαμβάνω να υποκινώ τους ανθρώπους να ανακαλύπτουν τις δυνατότητες που έχουν και να αναπτύσσονται στη ζωή τους σε όποια επίπεδα επιθυμούν. Αυτή η αγάπη μου για τον άνθρωπο με ώθησε να ακολουθήσω την επιστήμη της Ψυχολογίας. Είμαι Οργανωτική Ψυχολόγος, Υπεύθυνη Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαιδεύτρια Υπαίθριων Δραστηριοτήτων και Coach. Εμπνέομαι και είναι στάση ζωής να δημιουργώ και να συμμετέχω σε δράσεις συνεισφοράς και αγάπης με ουσιαστικό και θετικό αντίκτυπο στους συνανθρώπους μας, την κοινωνία και την ανθρωπότητα.

“Future depends on what we do in the Present” – Mahatma Gandhi

Βιβή Λάλη

Με σπουδές στη Γαλλική Φιλολογία και Ψυχολογία, εργάστηκε επί σειρά ετών στον χώρο της Διαφήμισης και στη συνέχεια έλαβε πιστοποίηση στην Ψυχοθεραπεία, Ομαδική Ανάλυση και Tραυματοθεραπεία μέσω EMDR, ενώ παρακολούθησε εκπαιδευτικό πρόγραμμα στη Θετική Ψυχολογία. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Ιατρική Σχολή Αθηνών «Επιστήμη του Στρες και Προαγωγή της Υγείας», εργάζεται ως ψυχοθεραπεύτρια ενηλίκων, ατομικά και ομαδικά, ενώ επί σειρά ετών ήταν συνεργάτης του Κέντρου Πόνου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Aρεταίειο, προσφέροντας εθελοντικά ψυχοθεραπεία σε ασθενείς με χρόνιο πόνο. Είναι μέλος του Συλλόγου Ψυχολόγων Ελλάδος (ΣΕΨ), της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Συλλόγων Ψυχολόγων (EFPA), του Group Analytic Society International (GASI), της ΕΜDR HELLAS, του Ινστιτούτου Βιολογίας και Ιατρικής του Στρες (ΙΒΙΣ).

Σωτήρης Γλυκοφρύδης

Συγγραφέας βιβλίων ιστορικού και φιλοσοφικού περιεχομένου. Μετά από μια πολύ επιτυχημένη διαδρομή στη Φυσικοθεραπεία, επικεντρώνεται τώρα, στη δεύτερη και ουσιαστικότερη φάση της ζωής του, όπως αναφέρει, στη βελτίωση της ανθρώπινης συνειδητότητας, με σκοπό την αποσόβηση της ανασφάλειας, του φόβου και του πόνου. Από το πρώτο του βιβλίο κατηγοριοποιήθηκε στους σύγχρονους Έλληνες διανοητές.

Μαρία Βόλλη

Σπούδασε Management, Marketing και Δημόσιες Σχέσεις. Επαγγελματίας στον χώρο της δημοσιογραφίας και της επικοινωνίας, εργάστηκε στον χώρο της διαφήμισης και το 1998 ίδρυσε τη διαφημιστική και εκδοτική εταιρεία Mdv group. Παράλληλα, ως δημοσιογράφος και αρχισυντάκτρια συνεργάζεται με πολλά περιοδικά και εφημερίδες, ενώ από το 2009 είναι founder του www.yeskid.gr.

Πέτρος Βενέτης

Σήμερα ασχολείται με τη συγγραφή. Απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, εργάστηκε για πολλά χρόνια στον χώρο της διαφήμισης. Επί 30 χρόνια διετέλεσε πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Leo Burnett. Τέως πρόεδρος της Ένωσης Εταιριών Διαφήμισης & Επικοινωνίας. Συγγραφέας του μπεστ σέλερ «Αφού μεγάλωσες… καλά να πάθεις!».

Αμαλία Λούβαρη

Είναι απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας & Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Στο παρελθόν εργάστηκε ως δημοσιογράφος στην έντυπη επικοινωνία και ως κειμενογράφος σε διαφημιστική εταιρεία, ενώ ασχολήθηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα με την επιμέλεια/διόρθωση/μετάφραση κειμένων. Επίσης, έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σχετικά με τη Διαφήμιση και τις Δημόσιες Σχέσεις, την Ψυχολογία και τη Γλωσσολογία. Σήμερα εργάζεται ως επιμελήτρια κειμένων σε συνεργασία με εκδοτική εταιρεία.

Μαρία Κλαρκ

Απόφοιτος του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος Pierce College, συνέχισε τις σπουδές της στο City Colleges of Chicago Associate in Applied Science AAS Business Management & Administration και στη συνέχεια στο University of Maryland Bachelor of Science B.Sc. Public Relations major and Computing minor. Εργάστηκε στην Avis Rent a Car ως rental agent στο Αεροδρόμιο της Αθήνας και στο Signature Travel ως project manager με αντικείμενο την οργάνωση θεματικών One Day Cruises. Τα τελευταία χρόνια, την έχει κερδίσει ο εθελοντισμός, γιατί, όπως η ίδια λέει: «Η επικοινωνία μου με άλλους ανθρώπους όταν προσφέρω μου γεμίζει τη ζωή και δίνει γαλήνη και ευτυχία στην ψυχή μου».