Η Θεσσαλονίκη και η Αθήνα φιλοξένησαν το 8ο Ελληνικό Global Leadership Summit με θέμα “Ηγήσου εκεί που βρίσκεσαι”.

Σε δύο εξαιρετικά επιτυχημένες εκδηλώσεις που διοργάνωσε η GLS Hellas, η πρώτη στη Θεσσαλονίκη (10-02-2024, Ολυμπιακό Μουσείο) και η δεύτερη στην Αθήνα (17-02-2024, ΟΤΕΑcademy), το 8ο Ελληνικό Global Leadership Summit (GLS) ανέδειξε τη σημασία της εξέλιξης της ηγεσίας σε καιρούς αλλαγών και προκλήσεων, καθώς και την ανάγκη να ηγηθούμε εκεί όπου βρισκόμαστε.

Το συνέδριο προσέλκυσε εκατοντάδες συμμετέχοντες από επιχειρήσεις, οργανισμούς, δημόσιους φορείς, εκκλησιαστικούς λειτουργούς και ιδιώτες, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ακούσουν εμπνευστικές ομιλίες από κορυφαίους ομιλητές.

Στο συνέδριο παρακολουθήσαμε ομιλίες από εξέχοντες ηγέτες και ειδικούς στον τομέα της ηγεσίας, μεταξύ των οποίων:

Δρ Δημοσθένης Κατσάρκας: Μέσα από μια συναρπαστική ζωντανή συνέντευξη, ο Δρ Κατσάρκας μοιράστηκε το πώς η ηγεσία μπορεί να εκφραστεί καθημερινά και πρόσφερε μοναδικές προοπτικές και γνώσεις, ταξιδεύοντας το κοινό στην ιστορία της ίδρυσης της κλινικής Άγιος Λουκάς, αναδεικνύοντας τις δυσκολίες, τις επιτυχίες αλλά και τα όνειρά του για το μέλλον.

Γιάννης Αναστασίου: Μίλησε ζωντανά για τον ρόλο του ηγέτη ως “Πρωταγωνιστή στην αλλαγή”, ενθαρρύνοντας τους συμμετέχοντες να αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις με δημιουργικότητα, αυτοπεποίθηση και… χιούμορ!

James Clear: Με βάση το best seller βιβλίο του, “Atomic Habits”, ο Clear ανέλυσε τη δύναμη των ατομικών συνηθειών και τον τρόπο αξιοποίησής τους για την επίτευξη μακροπρόθεσμων στόχων.

Craig Groeschel: Ο Groeschel ανέδειξε την εμπιστοσύνη ως θεμέλιο λίθο για το μέλλον της ηγεσίας και παρουσίασε πρακτικές στρατηγικές για την ενδυνάμωσή της.

Erin Meyer: Η διεθνώς αναγνωρισμένη ειδική στη διαπολιτισμική επικοινωνία μας μίλησε μέσα από το παράδειγμα του Reed Hastings και τη μελέτη της πάνω στην εταιρεία Netflix, για την καλλιέργεια μιας κουλτούρας επανεφεύρεσης στις επιχειρήσεις.

Anita Elberse: Παρουσίασε στρατηγικές ηγεσίας για ομάδες υψηλής απόδοσης, αναλύοντας παραδείγματα επιτυχίας από τον εξαιρετικά απαιτητικό και ανταγωνιστικό κόσμο της Formula 1.

Ryan Leak: Παρουσίασε την “Αναβάθμιση: Τρεις ερωτήσεις για ηγέτες επόμενου επιπέδου”.

Michael Jr.: Με χιούμορ και ειλικρίνεια, ο Michael Jr. ανέδειξε την αναγκαιότητα της σύγκρουσης για την αληθινή αποκάλυψη του εαυτού μας.

Το GLS με θέμα “Ηγήσου εκεί όπου βρίσκεσαι” προσέφερε μια εξαιρετική ευκαιρία για εκπαίδευση και δικτύωση, και οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις, να εμπνευστούν και να ενισχύσουν τις ηγετικές τους δεξιότητες.

Αν έχασες το φετινό GLS, μπορείς να αγοράσεις την ετήσια συνδρομή GLSNow και να έχεις πρόσβαση σε όλες τις φετινές ομιλίες (περισσότερες από 15) για έναν ολόκληρο χρόνο, ή να επικοινωνήσεις μαζί μας για τη διοργάνωση ενός #myGLS event!

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινώνησε μαζί μας στο email [email protected] ή στο τηλέφωνο 2310 886 884.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *