6ο «Piraeus Sports Camp»

Ο Δήμος Πειραιά και ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, διοργανώνουν για 6η συνεχόμενη χρονιά το καλοκαιρινό αθλητικό πρόγραμμα «Piraeus Sports Camp», στο οποίο μπορούν να συμμετέχουν δωρεάν μαθητές των δημοτικών σχολείων της πόλης.

Το 6ο «Piraeus Sports Camp» το οποίο ξεκινάει τη Δευτέρα 13 Ιουλίου, αποτελεί μια από τις πιο επιτυχημένες αθλητικές διοργανώσεις του Δήμου Πειραιά και υλοποιείται με την υποστήριξη της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να απασχοληθούν με ποικίλες αθλητικές δραστηριότητες, ενώ θα συμμετέχουν σε παιδαγωγικά παιχνίδια.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν την Τρίτη 7 Ιουλίου. Σημειώνεται ότι το 6ο «Piraeus Sports Camp» θα διεξαχθεί με την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων ασφαλείας που προβλέπονται από τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές, για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού Covid-19.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε ότι το Piraeus Sports Camp είναι μια όμορφη διοργάνωση για παιδιά, η οποία αποτελεί έναν επιτυχημένο αθλητικό θεσμό για τον Δήμο Πειραιά, λέγοντας χαρακτηριστικά πως στα πέντε χρόνια διεξαγωγής του, έχουν συμμετάσχει περισσότεροι από 4.500 μαθητές της πόλης Ο κ. Μώραλης επεσήμανε πως ο Πειραιάς είναι από τις ελάχιστες πόλεις στην Ελλάδα που διοργανώνει κάθε χρόνο δωρεάν καλοκαιρινά camps, δίνοντας την ευκαιρία στους δημότες, ειδικά σε αυτές τις δύσκολες ημέρες που βιώνουμε εξαιτίας της πανδημίας, να απασχοληθούν δημιουργικά τα παιδιά τους με αθλητικές και παιδαγωγικές δραστηριότητες. Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Πειραιά τόνισε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Βαγγέλη Μαρινάκη και την ΠΑΕ Ολυμπιακός για την προσφορά τους, καθώς δεν θα ήταν εύκολο να πραγματοποιηθεί αυτή η μεγάλη αθλητική διοργάνωση χωρίς την πολύτιμη υποστήριξή τους. Στόχος μας είναι να υλοποιήσουμε ακόμα περισσότερες αθλητικές δραστηριότητες στην πόλη μας, καθώς θέλουμε να ζουν τα παιδιά όμορφες στιγμές, να χαμογελούν, να κοινωνικοποιούνται και να απολαμβάνουν τα οφέλη του αθλητισμού».

Πληροφορίες για το 6ο «Piraeus Sports Camp»

Οι αθλητικές εγκαταστάσεις που θα διεξαχθεί το 6ο Piraeus Sports Camp, είναι οι εξής:

1. Κλειστό γυμναστήριο Π. Σαλπέας(Ακτή Ξαβερίου 1)

2. Θεμιστόκλειο Στάδιο(Υπαπαντής 124)

3. Κλειστό γήπεδο Καμινίων (Μουτσοπούλου & Υμηττού)

Περίοδοι Camp:
Α΄ : 13 – 17/7
Β΄ : 20 – 24/7
Σημεία εγγραφών (καθημερινά 10:00-14:00 έως και 3 ημέρες πριν από την ημερομηνία έναρξης της περιόδου):

Α’ Δημοτική Κοινότητα – Λ. Χατζηκυριακού 89 & Κλεισόβης – 210 4599957

Δ’ Δημοτική Κοινότητα – Σπυρίδωνος, Πρώην Στρατόπεδο Παπαδογιωργή – 210 4827026

Ε’ Δημοτική Κοινότητα – Καλλέργη 142 – 210 4622589

Κάθε παιδί μπορεί να δηλώσει συμμετοχή σε μια μόνο περίοδο. Για την εγγραφή, χρειάζεται ο κηδεμόνας να προσκομίσει λογαριασμό ρεύματος ή τηλεφώνου.

Ώρες Camp:

08:30-08:45 Προσέλευση παιδιών
09:00-13:30 Δραστηριότητες
14:00-14:15 Αναχώρηση παιδιών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *