Πλωτό σινεμά στον Σηκουάνα!

Στις 18 Ιουλίου θα ανοίξει στο Παρίσι ίσως το πιο ρομαντικό θερινό σινεμά του κόσμου.

Σίγουρα πρόκειται για μία μοναδική, παριζιάνικη εμπειρία που δεν έχουν όλοι την ευκαιρία να ζήσουν! Στο καταπράσινο πάρκο La Villette, στο τμήμα του ποταμού Σηκουάνα που διατρέχει το πάρκο θα στηθεί ο πλωτός κινηματογράφος Cinéma sur l’Eau (σινεμά στο νερό), ενώ οι θεατές θα παρακολουθούν την προβολή μέσα σε βάρκες, κάτω από τον παριζιάνικο νυχτερινό ουρανό!

Οι βάρκες θα μπορούν να φιλοξενήσουν από 2 έως 6 άτομα, ενώ οι λιγότερο τυχεροί θεατές θα μπορούν να παρακολουθήσουν τις προβολές καθισμένοι σε κάποιο από τα 150 παγκάκια που θα βρίσκονται στην απέναντι όχθη. Με αυτό τον τρόπο, οι θεατές, εκτός από τη ρομαντική πλευρά του πράγματος, θα τηρούν και τα μέτρα κοινωνικής απόστασης που επιβάλλει η πανδημία του κορωνοϊού.

Το πλωτό θερινό σινεμά θα εγκαινιάσει την έναρξη του ετήσιου προγράμματος Paris Plages, που δημιουργεί προσωρινές παραλίες στη γαλλική πρωτεύουσα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο ταινίες: την προβολή της γαλλικής κωμωδίας του 2018 «Le Grand Bain» και μία ταινία μικρού μήκους που λέγεται «A Corona Story»…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *