Φθινοπωρινή ανανέωση

Αν και, ημερολογιακά τουλάχιστον, το φθινόπωρο δεν ξεκινάει το νέο έτος, είναι η κατεξοχήν περίοδος για ανανέωση, εξωτερική και εσωτερική. Όπως σοφά ανανεώνεται η φύση και ολοκληρώνει τον κύκλο της, αντίστοιχα μπορείτε να επωφεληθείτε και εσείς!

Είναι η ευκαιρία για να αλλάξετε την επίπλωση στο σπίτι σας, να επιλέξετε νέα χρώματα και διακόσμηση, που θα προδιαθέτει σε ανανέωση όχι μόνο επιφανειακή αλλά και βαθύτερη, εσωτερική.

Το φθινόπωρο είναι η κατάλληλη εποχή για να απελευθερωθούμε και να αποδεσμευτούμε από πράγματα τα οποία μας προβληματίζουν ή με τα οποία παλεύουμε. Είναι η στιγμή να αξιολογήσουμε αξίες και πεποιθήσεις που δεν μας εξυπηρετούν πλέον. θα μπορούσε επίσης να είναι και το ορόσημο για την απομάκρυνση από ανθρώπους και καταστάσεις που δεν μας βοηθούν πλέον στο μονοπάτι της ατομικής βελτίωσης.

Για να αξιολογήσουμε τα δεδομένα θα πρέπει να πατήσουμε το “pause” και να αφήσουμε το μυαλό μας να επεξεργαστεί όσα έχουμε βιώσει. Έτσι θα μπορέσουμε να καταλάβουμε τι είναι πραγματικά σημαντικό: οικογένεια, φίλοι, μια καριέρα με νόημα και χρόνος για να κατανοήσουμε και να αφουγκραστούμε τον εαυτό μας και τις επιθυμίες μας.

Αυτή η εποχή μπορεί να λειτουργήσει σαν υπενθύμιση για να απαλλαγούμε από πράγματα, συνήθειες και άτομα τα οποία επιδρούν αρνητικά στο μυαλό και τη ζωή μας γενικότερα.

Η συμβουλή του Happy Life Magazine

Αναλογιστείτε τι σας δίνει χαρά. Συνήθως είναι τα μικρά, απλά και ουσιώδη πράγματα τα οποία θα δώσουν νόημα στη ζωή σας και αθροιστικά θα σας οδηγήσουν στην ευτυχία, όχι τα επιφανειακά.

Αποφασίστε να δράσετε και να αλλάξετε νοοτροπία. Νέες συνήθειες, νέοι κανόνες και απαλλαγή από κάθε είδους τοξικότητα μπορούν να σας βοηθήσουν να μεταμορφώσετε τη ζωή σας και να αποκτήσετε μια νέα, πιο κατάλληλη και προσαρμοσμένη, ανάλογα, στα δικά σας μέτρα, δεδομένα και «θέλω».

Γιούλη Μπούρα
Happy Life Mag team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *