Υ.Γ: Υπάρχει ελπίδα

Άκης Αγγελάκης

Ένα πολύ δυνατό και χρήσιμο βιβλίο για κάθε άνθρωπο που θέλει οι ελπίδες του να γίνονται πραγματικότητα!

Σε μια περίοδο της ελληνικής, αλλά και της παγκόσμιας ιστορίας, που το αφύσικο αρχίζει να θεωρείται φυσιολογικό, είναι ευνόητο ότι πολλά πράγματα αλλάζουν μορφή. Ο άνθρωπος έρχεται αντιμέτωπος με δυσκολίες και προβλήματα που είναι ιδιαζόντως εχθρικά, επικίνδυνα και σθεναρά!

Ακριβώς όπως οι διάφοροι «ιοί» που εμφανίζονται κάθε χρόνο ανθεκτικότεροι και πιο απειλητικοί. Γι’ αυτό και είναι απαραίτητη η βαθύτερη γνώση, κατανόηση και εκπαίδευση επάνω σε ψυχολογικούς, πνευματικούς και επιστημονικούς «μηχανισμούς» που μας βοηθούν να αντιμετωπίζουμε δύσκολες καταστάσεις με διαφορετικά «μάτια».

Κι εκεί ακριβώς είναι που στοχεύει το βιβλίο αυτό. Στον τρόπο που ο άνθρωπος αντιμετωπίζει, διαχειρίζεται και ξεπερνάει το απρόβλεπτο, το αφύσικο, το εχθρικό.

Ένα βιβλίο για την Ελπίδα, μεστό σε νοήματα και επιστημονικές συμβουλές, που θα σας βοηθήσει να ορθώσετε το δικό σας ψυχικό, πνευματικό και φυσικό παράστημα απέναντι στις απειλές και τους κινδύνους της «νέας» εποχής!

Μέσα στις σελίδες του θα ανακαλύψετε ιδέες, τρόπους και τεχνικές για να χρησιμοποιείτε τη δύναμη και τη δυναμική της Ελπίδας, έτσι ώστε κάθε σας προσπάθεια, κάθε σας επιδίωξη και κάθε δοκιμασία που αντιμετωπίζετε να στέφεται με επιτυχία.

Γιατί η πραγματική χρησιμότητα της Ελπίδας στη ζωή μας είναι να μας ενισχύει στο να ολοκληρώνουμε επιτυχημένα τους στόχους και τα όνειρά μας.

Εκδόσεις Πληρότητα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *