Λώρη Μορφοπούλου

Σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Πειραιά. Ασχολείται όμως εδώ και 20 χρόνια με την οικογενειακή επιχείρηση Placebo pharmacy.

Λιγομίλητη ως παιδί άκουγε και παρατηρούσε τους γύρω της διαρκώς. Μεγαλώνοντας, βρέθηκε να ασχολείται με ένα επάγγελμα (φαρμακείο), όπου πρέπει συνεχώς να μιλάει και να διαχειρίζεται πολλών ειδών χαρακτήρες, καθώς και διαφορετικές ψυχολογίες. Η διαρκής παρατήρηση από την παιδική ηλικία, η συνεχής ενδοσκόπηση και το διάβασμα διαφόρων στοχαστών, ψυχολόγων, κ.ά. συνέβαλαν να είναι η ιδανική πρέσβειρα του “θετικές σκέψεις κάθε μέρα, your placebo”.

Τι είναι χαρούμενη ζωή για εσάς;

Όταν η καρδιά χαμογελάει.

Τι σας κινητοποιεί δημιουργικά όλα αυτά τα χρόνια;

Η ευθύνη προς τον συνάνθρωπο (οικογένεια, συνάδελφοι, συνεργάτες, πελάτες…)

Τι θαυμάζετε περισσότερο στους ανθρώπους;

Την ευγένεια.

Τι θεωρείτε ότι φέρνει ισορροπία στον άνθρωπο;

Η πίστη στον Θεό.

Πώς μπορούμε να επικοινωνούμε καλύτερα με τον εαυτό μας;

Με συνεχή εσωτερική ενδοσκόπηση.

Πόση σημασία έχουν τα υλικά αγαθά για μια ευτυχισμένη ζωή;

Έχουν σημασία, εφόσον υπάρχουν όλα τα παραπάνω!!!

Τι φοβάστε περισσότερο;

Ακόμα… αρκετά!

Έχεις μια γεμάτη ζωή όταν…

…απολαμβάνεις κάθε στιγμή!

Καλοσύνη για εσάς είναι…

Ευγένεια, τρυφερότητα, σεβασμός, προσφορά.

Το Placebo Pharmacy είναι πολλά περισσότερα από ένα φαρμακείο, είναι ένας προορισμός… θετικής ενέργειας! Με εφόδια τη δημιουργική του ομάδα, τα καινοτόμα προϊόντα για την υγεία και την ομορφιά, την ανθρωποκεντρική φιλοσοφία, την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική, την ιστορία τριών δεκαετιών, τη γνώση και την εξειδίκευση είναι δίπλα μας πριν και μετά από τις αγορές μας.

Το φαρμακείο βραβεύτηκε το 2011 ως το καλύτερο κτίριο στον κόσμο στα Χ International Awards αφήνοντας στη δεύτερη θέση εκείνη τη χρονιά το διαστημοδρόμιο του Richard Branson. Έχουν δημοσιευτεί εγκωμιαστικά αφιερώματα σε βιβλία και περιοδικά αρχιτεκτονικής και design σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου. Η διεθνής αναγνωρισιμότητα έχει μετατρέψει το Placebo σε τουριστικό προορισμό, καθώς πλήθος τουριστών αλλά και κορυφαίες εταιρείες που επισκέπτονται την Ελλάδα έρχονται στο φαρμακείο, ώστε να το θαυμάσουν από κοντά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *