Καλοί άνθρωποι με δύσκολους συγγενείς

Leonard Felder Ph.D.

Σε γιορτές και σημαντικά γεγονότα οι οικογένειες συγκεντρώνονται, υποτίθεται, για να γιορτάσουν. Συχνά, όμως, αυτές οι συγκεντρώσεις προκαλούν περισσότερο στρες και συγκρούσεις παρά χαρά και επαφή ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας.

Το βιβλίο «Καλοί άνθρωποι με δύσκολους συγγενείς» μιλά σ’ εκείνους που δεν βλέπουν την ώρα να πάνε σε οικογενειακές συγκεντρώσεις, αλλά, ταυτόχρονα, τρέμουν στην ιδέα της επαφής με ορισμένους συγγενείς. Ο ισχυρογνώμων ηλικιωμένος γονιός, ο μισαλλόδοξος θείος, ο αδελφός που πίνει πολύ, η ξαδέλφη που επιδεικνύει το χρήμα και την κοινωνικής της θέση. Όλοι αυτοί οι χαρακτήρες εμφανίζονται στις χιουμοριστικές κάποιες φορές, αλλά πάντα διδακτικές ιστορίες, που θα βρείτε στο βιβλίο.

Γεμάτο συγκεκριμένες συμβουλές για κάθε είδους οικογενειακές καταστάσεις, από τις θρησκευτικές διαφωνίες και τις αδελφικές αντιζηλίες μέχρι τα προβλήματα με ναρκωτικά, αλκοόλ και τυχερά παιχνίδια, το βιβλίο αυτό εξηγεί με πνευματώδη και εμπνευσμένα παραδείγματα πότε πρέπει να επέμβετε και πότε να υποχωρήσετε, πώς θα πάψετε να νιώθετε σαν μάρτυρας και πώς θα μείνετε ήρεμοι σε καταστάσεις που κάποτε σας έσπαγαν τα νεύρα.

Εκδόσεις Αλκυών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *