Διαφημιστείτε

Τρόποι προβολής μέσω του happylifemag.com και της Free Press εφημερίδας.Τρόποι προβολής μέσω του happylifemag.com και της Free Press εφημερίδας.

Το περιοδικό Happy Life Magazine μάς ενημερώνει και μας καθοδηγεί ώστε να βρίσκουμε τις δικές μας απαντήσεις στα προβλήματα της απαιτητικής καθημερινότητας μέσα από μια πλούσια ύλη, γεμάτη φρέσκες ιδέες και θετικά μηνύματα. Το site ενημερώνεται καθημερινά και εσείς είστε σίγουροι ότι γνωρίζετε πρώτοι ό,τι κυκλοφορεί γύρω σας και σας αφορά. 
Το περιοδικό Happy Life Magazine προσφέρει τη δυνατότητα προβολής σε μια ευρύτατη γκάμα κοινού, συνδυάζοντας παράλληλα τα μοναδικά πλεονεκτήματα που προσφέρει η online διαφημιστική παρουσία, όπως διαδραστικότητα, στόχευση με μεγάλη ακρίβεια συγκεκριμένων target groups δυνητικών πελατών και απόλυτα μετρήσιμα αποτελέσματα. 
Σας ενδιαφέρει να διαφημιστείτε στο happylifemag.gr; Υπάρχει στη διάθεσή σας μια μεγάλη γκάμα επιλογών, από tailor-made ειδικές διαφημιστικές ενέργειες έως στοχευμένες display campaigns για να επιλέξετε εκείνη ή εκείνες που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας. 

DIGITAL – HAPPYLIFEMAG.COM

Οι δυνατότητες προβολής συνδυάζονται με τη χρήση της τελευταίας λέξης της τεχνολογίας στον χώρο της διαδικτυακής διαφήμισης. Ενδεικτικά, αναφέρονται:

  • Display advertising/Προβολή με δημιουργικά διαστάσεων (Sidebar banner 400×310, Landscape banner 2480×700)
  • Προβολή με web overs, pop ups
  • Skin/Προβολή με ντύσιμο ενοτήτων του site στα χρώματα και με δημιουργικά των διαφημιζομένων
  • Προβολή με advertorials και άρθρα
  • Advertiser generated content
  • Συνεντεύξεις
  • Συμμετοχή στον Οδηγό Experts Guide

FREE PRESS – HAPPYLIFEMAG.COM

13 χρόνια µετά από την online έκδοση της, τοhappylifemag.com κυκλοφορεί σαν free press εφηµερίδα και 2 φορές το χρόνο θα µοιράζεται δωρεάν σε συγκεκριµένα σηµεία της Αθήνας.

∆ιατηρώντας την online εκδοχή για την ευκολία της, τη διαδραστικότητα και την εξοικονόµηση πόρων, θα θέλαµε να δώσουµε στο brand µας τη δυνατότητα να εξελιχτεί µέσα από την αξιοπιστία και την αναγνώριση που χαρακτηρίζουν παραδοσιακά ένα έντυπο κύρους. Παράλληλα να δώσουµε και την ευκαιρία στο κοινό όχι µόνο να διευρυνθεί, αλλά και να αξιοποιήσει τη σχέση του και µε την έντυπη εκδοχή µας.


Κατεβάστε το Media Kit για περισσότερες πληροφορίες:

Επικοινωνήστε μαζί μας και η ομάδα του Εμπορικού Τμήματος θα σας βοηθήσει να κάνετε την καλύτερη επιλογή!

Email: [email protected]

Powered by Lacom Advertising
Αγίου Κωνσταντίνου 40, 151 24 Μαρούσι
Τηλ.: 210 6849885
Email: [email protected]