Βιωματικό ταξίδι: Η εσωτερική σας Οδύσσεια

Με έδρα τη Λευκάδα, την Ομηρική Ιθάκη του Wilhelm Doerpfeld, το Trinity Travel οργανώνει ένα ταξίδι πολύ διαφορετικό από τα άλλα,

όπου ο ταξιδιώτης-εξερευνητής σαλπάροντας μέσα από τους μύθους και την ομορφιά του Ιονίου θα προσπαθήσει να βρει την προσωπική του «Ιθάκη».

Το ταξίδι ακολουθεί τα βήματα της Οδύσσειας αποτελώντας μια εκπληκτική και πολύπλευρη εμπειρία που προσφέρει πολλές και ενδιαφέρουσες «εσωτερικές» και «εξωτερικές» διαδρομές.

Ο ταξιδιώτης εξερευνά το μαγικό αρχιπέλαγος, την ονειρική φύση των νησιών και τη μοναδική τους κουλτούρα απολαμβάνοντας παράλληλα την τοπική κουζίνα. Με τη  βοήθεια του coaching θα προσεγγίσετε τις αλήθειες που σας αφορούν μέσα από τους συμβολισμούς της Οδύσσειας του Ομήρου και τα κορυφαία μυστικά της.

Πρόκειται για εμπειρία βαθειάς προσωπικής μεταμόρφωσης, ένα δώρο στον εαυτό σας! 7 μέρες αφύπνισης και ευαισθητοποίησης ανοίγουν και κλείνουν έναν κύκλο βιωματικής κατανόησης στη Λευκάδα, επιπλέοντας καθημερινά στον Κάλαμο, στον Καστό, στο Μεγανήσι, στον Άτοκο, στην Ιθάκη και στην Κεφαλονιά.

Θέλετε να ζήσετε την εμπειρία; Επικοινωνήστε με το Trinity Travel για περισσότερες πληροφορίες.

Τηλ: 210 4616600
E-mail: air@trinitytravel.gr
Messenger: m.me/trinitytravelgr
www.trinitytravel.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *