Ακροβάτες της αγάπης

Νέλη Βυζαντιάδου

Έχεις σκεφτεί ποτέ τι είναι αυτό που φέρνει την ισορροπία σε μια συντροφική σχέση; Οι αμοιβαίες υποχωρήσεις; Το ενδιαφέρον του ενός συντρόφου για τον άλλον; Ή μήπως η κοινή προσπάθεια για φροντίδα της σχέσης;

Σε προσκαλώ να φανταστείς τους συντρόφους σαν ακροβάτες της αγάπης. Δυο ακροβάτες που έχουν μάθει από τις εμπειρίες τους και κάνουν τα πάντα για να ισορροπήσουν στην αγάπη. Πολλοί ενήλικες θα ήθελαν να είναι ακροβάτες της αγάπης. Κάποιοι κάνουν τα πάντα για να τα καταφέρουν. Άλλοι παραιτούνται μόλις διαπιστώσουν τη δεξιοτεχνία που απαιτείται για να γίνουν ακροβάτες. Και κάποιοι άλλοι προσπαθούν να αποδείξουν στους γύρω τους ότι δεν υπάρχει αγάπη, για να μη χρειαστεί να παραδεχθούν ότι απέτυχαν ως ακροβάτες της αγάπης.

Θέλει δεξιοτεχνία για να είσαι ένας ακροβάτης της αγάπης. Θέλει δεξιοτεχνία και σκληρή δουλειά. Θέλει δεξιοτεχνία, σκληρή δουλειά και ευελιξία. Θέλει δεξιοτεχνία, σκληρή δουλειά, ευελιξία και αφοσίωση. Ακόμα κι αν έχεις όλα τα παραπάνω, δεν είναι βέβαιο ότι θα γίνεις ακροβάτης της αγάπης. Εξαρτάται από την ισορροπία που διαθέτεις. Εξαρτάται από την ισορροπία που διαθέτεις και τον ακροβάτη που έχεις δίπλα σου. Αν είναι ακροβάτης της αγάπης.

Διαβάζοντας αυτό το βιβλίο, θα μάθεις να δίνεις αξία στον εαυτό σου και να βάζεις όρια στον άλλον, ακόμα κι αν είναι αυτός που αγαπάς. Δίνοντας αξία στον εαυτό σου, θα προσελκύσεις κι αυτόν που θα σε σεβαστεί για αυτό που είσαι και θα σε αποδεχθεί όπως είσαι. Τότε θα είσαι κι εσύ ένας σοφός ακροβάτης της αγάπης. Και τότε θα έχεις καταφέρει να ισορροπήσεις ακροβατώντας στην αγάπη! (Από την έκδοση)

Εκδόσεις iWrite

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *